Missie, Visie en Doelstelling

Al tijden liepen we rond met het idee een indoormarkt op te zetten in het centrum van Dordrecht, na veel na vraging en peilingen om zoiets binnen Dordrecht op te zetten leiden tot vele positieve reacties, wat uiteindelijk de doorslag gaf om ons idee te gaan realiseren.

Missie
Dordtse Fair zal de eerste indoor markt worden van Dordrecht. Een indoormarkt in hartje  centrum met een veelzijdig aanbod aan diensten en producten. De Dordtse fair biedt jouw de mogelijkheid om voor een marktprijsje overdekt te shoppen. Een gezellige indoor markt zal een verrijking zijn voor ons Dordrecht.
De Dordtse Fair biedt bedrijven, markt-ambachtslieden en particulieren de mogelijkheid hun producten op de Dordtse Fair te verkopen. Naast shoppen bieden wij ook een warme horeca gelegenheden en entertainment zo kan jong en oud genieten van een echt gezellig dagje uit.
Dordtse Fair meer dan winkelen!

Visie
De Dordtse Fair is een walhalla voor koopjesjagers. De Dordtse Fair is een verrijking voor Dordrecht. Wij maken mogelijk wat voorheen nog niet voor mogelijk was gehouden in de Drechtsteden, een overdekte markt. Wij maken het voor ondernemers mogelijk om een eigen stand te huren in de vestiging van de Dordtse Fair. Het winkelpand van de Dordtse fair zal ruim 3200 m2 bieden aan hobbyisten, grote en kleine ondernemers, winkeliers en ambachtslieden die een verkoopruimte zoeken vanaf  +-9 m2 per standplaats. De units zullen voor een periode van minimaal 2 maanden verhuurd worden . Op de 3de etage komt een gezellige coffee corner en een podium met regelmatig live entertainment.

Doelstelling
De opzet brengt ruime variatie aan winkeltjes met zich mee die u verzekeren van gezelligheid, entertainment, en de allerleukste producten zit u bij de Dordtse Fair goed. Verzekerd van een gezellig dagje uit.

Wilt u op de Dordtse Fair staan? Vul dan hier een intensie tot huren in.

Contactinformatie

Heeft u goede idee├źn of wilt u meer informatie, laat het ons dan weten.


De Dordtse Fair

Visstraat 106

3311 KX Dordrecht

06-15850464


Neem gerust contact op!