Standinformatie

Het product wat geboden wordt is het verhuren van een winkelruimte in een sfeervolle en eigentijdse ruim opgezette omgeving met airco en verwarming van 3500 m2 aan de huurder. Dit in vorm van een kraam of afsluitbare unit.

Dit met de voorwaarde dat de huurder zijn product  zelf verkoopt vanuit onze winkel in zijn aangeboden ruimte tijdens de openingstijden.
De dagen die u huurt verlangen wij wel dat u ook open zal zijn.
Het geheel wordt in een sfeervolle en eigentijdse styling aangeboden aan de huurder en consument zodat de gehele winkel een bepaalde uitstraling krijgt dat op de consument is afgesteld qua aanbod/prijsverhouding en met een warme en gezellige uitstraling.
De kramen worden zelf ontworpen en gebouwd van steigerhout zodat deze een afsluitbare ruimte hebben van minimaal 2 m3 per m2.
De units zijn uiteraard te koppelen om 1 grotere ruimte te krijgen.

De mogelijkheden van een eigen winkel op de Dordtse Fair kan in verschillende mogelijkheden:

De units
Deze zijn in een steigerhouten look gemaakt met een afsluitbaar rolhek van 3 meter breed. De units variëren en zijn er al vanaf 10 m2. Ze zijn voorzien van stroom en naar wens in te richten. Watervoorziening en afzuiging is optioneel.
Prijs vanaf € 50 per m2 per maand.

De kramen
Ook deze zijn van steigerhout gemaakt en hebben elk een afsluitbaar gedeelte van ongeveer 2.5 m2 onder de kraam. De kramen worden verhuurd per strekkende meter vanaf 3 meter en zijn ook van stroom voorzien en enkele met afzuiging.
Prijs vanaf € 10 per strekkende meter per dag, 1 strekkende meter is 2.5 m2.

De snuffel Fair
Dit is een afdeling waar wij stellingen ( ook weer in het steigerhouten look ) en afsluitbare vitrines verhuren waarbij wij uw artikelen voor u verkopen die u daar aanbied. Er is dus 1 centrale kassa en wij maken het verkochte bedrag naar u over. De stelling heeft een afmeting van: 100 cm breed, 60 cm diep en 200 cm hoog en heeft standaard 3 plateau`s. Deze is geheel naar eigen wens in te richten.
Prijs is € 20 per week.

De meubel-outlet
Dit is de bovenste etage van 500 m2 waarin wij mooie nieuwe, 2de hands meubelen en outlet-meubels verkopen voor een Dordtse Fair prijs: laag dus.
Heeft u geen zin om u meubels via marktplaats of een rommelmarkt te verkopen, wij doen dit voor u met het 60/40% concept.
Ook ophalen zit bij de opties.

* Onze prijzen zijn inclusief stroom en excl. BTW.

Wilt u op de Dordtse Fair staan? Vul dan hier een intensie tot huren in.

Plattegrond & 3D-previews

View the embedded image gallery online at:
http://www.dordtsefair.nl/standinformatie#sigProId460ab0840e

Contactinformatie

Heeft u goede ideeën of wilt u meer informatie, laat het ons dan weten.


De Dordtse Fair

Visstraat 106

3311 KX Dordrecht

06-15850464


Neem gerust contact op!